Kwaliteit

Het team van Fysiotherapie Stevenshof heeft de passie om samen met u te werken naar een goede gezondheid, met behulp van een multidisciplinaire aanpak in een persoonlijke en betrokken sfeer.

De fysiotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor fysiotherapie (KNGF) en er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van deze beroepsvereniging.
De fysiotherapeuten staan ook geregistreerd in het BIG-register.

De praktijk werkt continu aan het verbeteren van kwaliteit. Onze fysiotherapeuten doen regelmatig extra nascholing en cursussen om hun kennis en kunde te vergroten.
Ook maken we gebruik van samenwerkingen in de regio om de kennis van onszelf en anderen te bundelen. Meer over deze samenwerkingen vind u hier.

Na een behandelperiode wordt er digitaal een enquête verstuurd om uw mening over onze kwaliteit te vragen. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit natuurlijk aangeven. Meer informatie hierover vind u hier.

Indien u klachten heeft, kunt u deze indienen via de klachtenprocedure. Daarnaast is er ook een privacyreglement, deze kunt u hier vinden.

 

kngf