Kwaliteit

Het team van Fysiotherapie Stevenshof heeft de passie om samen met u te werken naar een goede gezondheid, met behulp van een multidisciplinaire aanpak in een persoonlijke en betrokken sfeer.

De fysiotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor fysiotherapie (KNGF). Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van onze beroepsvereniging. Tevens zijn we bij de volgende lidverenigingen aangesloten: NVMT en NFP.

De praktijk werkt continu aan het verbeteren van kwaliteit. Na een behandelperiode wordt er digitaal een enquête verstuurd om uw mening over onze kwaliteit te vragen. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit natuurlijk aangeven.

Indien u klachten heeft, kunt u deze indienen via de klachtenprocedure. Daarnaast is er ook een privacyreglement. Deze zijn te vinden op de website onder het kopje privacy en klachten.

Fysiotherapie Stevenshof werkt samen met andere eerstelijns zorgverleners uit de regio Rijnland in de Stichting Rijncoepel. Rijncoepel is in 2007 opgericht en heeft ten doel om de multidisciplinaire samenwerking in de eerste lijn structureel te verbeteren.

Meer informatie over Rijncoepel.