Nieuw! Cursus babymassage!

Slaapt je baby slecht? Heeft je kindje veel spanning of last van krampjes? Dan kan babymassage een enorme uitkomst bieden. Maar het is ook een hele fijne manier om aan de band tussen jou en je kindje te werken en samen tijd door te brengen. Daarnaast zorgt het voor prikkeling van de zintuigen en daarmee ontwikkeling van de hersenen.

Is jouw kindje tussen de 5 weken en 6 maanden oud? Dan kun je deelnemen aan onze cursus babymassage. Onder leiding van twee kinderfysiotherapeuten leer jij in 4 lessen verschillende massagetechnieken voor je kleintje. Daarnaast krijg je tips en trics over verschillende onderwerpen als ritme en regelmaat, tillen en motorische ontwikkeling.

De cursus wordt gegeven in onze kinderruimte in het gezondheidscentrum aan de Jan Evertsenlaan 2 in Voorschoten op de grens van Leiden Zuid-West en de Stevenshof. In de ruimte is mogelijkheid tot verschonen en hebben we een rustig plekje om je kindje te voeden.

De eerstvolgende cursus start op woensdag 10 juli 2024 van 11.00 tot 12.00 uur.

Interesse? Stuur een mail naar info@plexxus.nl of bel naar 071-8887611 en hopelijk zien we jou en je baby bij deze leuke, leerzame en fijne ervaring!